Mikä Phot-O-Rama?


Phot-O-Rama tarjoaa kattavat kuvaus- ja stailauspalvelut Tampereella, jossa saat viettää päivän ammattilaisten puunattavana, muistonasi upeat kuvat. Kuvaukset rakennetaan vaihtelevien teemojen ympärillle ja asiakkaalle luodaan sopiva stailaus sekä ehostus. Teemat ovat voineet saada inspiraationsa elokuvista, Pin-Up-taiteesta, tehdasmiljööstä, vuodenajoista, eläimistä tai vaikkapa sykähdyttävimmistä saduista! Katso lisää kuvauspaketeistamme osiosta Hinnasto, sekä referenssikuvia osiosta Kuvat.
Studion taustajoukoissa vaikuttaa alansa rautaiset ammattilaiset. Intohimoisesti Pin-up ja burleskitaiteen lajeissa vuodesta 2008 vaikuttanut Olivia Rouge on päävastuussa asiakkaidemme stailauksesta, meikit asiakkaillemme loihtii pitkän linjan meikkitaiteilija Maikki ja kirsikkana kakun päällä huippukuvaaja Anna-Liisa Nikus, joka taikoo Sinusta kameran edessä oikean mannekiinin!

Palvelumme sopivat erityisen hyvin lahjaksi rakkaimmille, huomenlahjaksi, polttariohjelmaksi tai ihan muuten vain piristykseksi itsellesi! 

Phot-O-Raman tiimiin saat parhaiten yhteyttä sähköpostitse: photoramainfo@gmail.com