Taustajoukot

Olivia Rouge -
Kampaajana toimii Olivia Rouge, joka on useamman vuoden ajan järjestänyt mm. Vintage Look-workshoppeja, sekä tehnyt vintagehenkisiä kampauksia esimerkiksi morsiamille ja omaa erittäin vakaan käden ja autenttisen otteen tyyliin sopivien kampausten luomiseksi. 
Lisäksi Olivia on vastuussa kuvien ja asiakkaiden stailauksesta.

Maikki 
Meikkaajana kuvauksissamme toimii ihana Maikki, joka on tehnyt meikkejä vuosien saatossa useille eri esiintyjille mm. tankotanssin maailmasta ja hänen sydämensä sykkii erityisesti eläinkokeettomalle kosmetiikalle! Maikki tuo esiin juuri Sinun parhaat puolesi tekemättä sinusta itsellesi tuntemattoman näköistä ja saa olosi varmasti kauniiksi!

Anna-Liisa Nikus -
Kuvaajana tiimissämme toimii palkittu Anna-Liisa Nikus, joka toimii pääsääntöisesti mainos- ja muotokuvaajana. Hänen suosikki kuvauskohteitaan ovat ihmiset ja hän pyrkii löytämään jokaisen persoonan ja kauneuden linssin läpi, joten hän on mitä mainioin henkilö ikuistamaan upeat asiakkaamme! Anna-Liisalle tunnelman ja tunteen luominen ja sen esille tuominen on erityisen tärkeää ja niitä tukevat hienosti yhdessä Phot-O-Raman rakentama maailma ja ulkonäkö jokaisessa kuvassa.