maanantai 11. heinäkuuta 2016

Classic Pin-Ups kuvauspäivä 10.9.2016!


KUVAUSPÄIVÄ TÄYNNÄ!!!
 
Lauantaina 10.9.2016 n. klo 10-18 
@ Studio Anna-Liisa Nikus
Satakunnankatu 12 LH 5

Ihastuttava Phot-O-Raman kuvauspäivä on jälleen täällä pitkän tauon jälkeen!

Kyllä vain, rukouksiinne on vastattu ja jälleen on mahdollista päästä tämän turbotiimin stailattavaksi ja kuvattavaksi! Tällä kertaa kuvauspäivän teema on hieman laajempi, nimittäin:
KLASSISET PIN-UPIT!
Voit siis valita itsellesi mieluisimman pin-up tyylin, jonka mukaan saat vaatetuksen ja tyylin viimeisen päälle suunniteltuna.

Valittavat kategoriat ovat:
- Boudoir
- Sailor
- Day at the Beach
- Housewife
- Rockabella

Voit siis valita yhden ylläolevista teemoista ja tällä kertaa kuvauksissa on vain yksi tyyli per asiakas. Kuvaamme toki eri asennoissa ja lähikuviakin, mutta vain yhdellä stailauksella (meikki, hiukset ja vaatteet). Sovimme jokaisen asiakkaan kanssa etukäteen kaikki yksityiskohdat valmiiksi.

Phot-O-Raman kuvaukset siis toimivat niin, että asiakkaan kanssa hoidetaan sähköpostitse kirjeenvaihtona kaikki tärkeimmät yksityiskohdat ja itse kuvauspäivänä asiakas saapuu kuvauksiin omana luonnonkauniina itsenään ja tiimimme hoitaa loput! Kuvaustilanteessa paikalla ovat vain tiimin jäsenet (3 henkilöä) sekä mahdollinen toinen asiakas valmistautumassa, muutoin asiakkaillamme on täysin oma rauha kuvausten aikana.

Kuvausten kesto on n. 2,5h per henkilö. Yhteen kuvauspäivään mahtuu 5 henkilöä, kuvauspäivä toteutetaan jos osallistujia on 3. Tarkemmat aikataulut sovitaan kuvattavien kanssa sähköpostitse.

TARJOUS! Kuvausten hinta on 349€ (norm. 410€). Kuvaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen kuvauspäivää, meillä on myös osamaksumahdollisuus.

Koevedoksia otetaan n. 30-50kpl, joista asiakas saa valita mieluisensa kaksi kappaletta, joista tehdään lopulliset vedokset ja asiakas saa ne itselleen digitaalisessa muodossa. Kuvia saa ostaa lisähintaan 60€kpl tai neljä kappaletta 200€.

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse photoramainfo@gmail.com.
Kuvausajan peruuttamiset vain lääkärintodistuksella tai force majeuren sattuessa!

Kuvauspäivän aikana tarjoamme myös asiakkaillemme hieman kuplivaa sekä herkkuja mm. Venja D. Signin taiteilemana!