tiistai 29. elokuuta 2017

Halloween / Draama kuvauspäivä 7.10!
Draama / Halloween kuvauspäivä 7.10!
klo 11-17 @ Studio Anna-Liisa Nikus
 
 Ihastuttava Phot-O-Raman kuvauspäivä on jälleen täällä piristämään syksyn pimeyttä!

Kyllä vain, rukouksiinne on vastattu ja jälleen on mahdollista päästä tämän turbotiimin stailattavaksi ja kuvattavaksi! Tällä kertaa kuvauspäivän teemana on Halloween/Draama, kumpi nyt sattuu miellyttämään enemmän juuri SINUA!
Meillä on erilaisia rekvisiittavaihtoehtoja päivää varten, jotka sovimme asiakkaiden kanssa sähköpostitse.

Asiakkaan kanssa sovitaan siis yksi look (meikki, hiukset ja vaatteet) ja totta kai kuvaamme eri asennoissa ja asiakas saa valittavakseen paljon erityyppisiä kuvia.

Phot-O-Raman kuvaukset siis toimivat niin, että asiakkaan kanssa hoidetaan sähköpostitse kirjeenvaihtona kaikki tärkeimmät yksityiskohdat ja itse kuvauspäivänä asiakas saapuu kuvauksiin omana luonnonkauniina itsenään ja tiimimme hoitaa loput! Kuvaustilanteessa paikalla ovat vain tiimin jäsenet (3 henkilöä) sekä mahdollinen toinen asiakas valmistautumassa, muutoin asiakkaillamme on täysin oma rauha kuvausten aikana.

Kuvausten kesto on n. 2,5h per henkilö. Yhteen kuvauspäivään mahtuu 4 henkilöä, kuvauspäivä toteutetaan jos osallistujia on 3. Tarkemmat aikataulut sovitaan kuvattavien kanssa sähköpostitse.

Kuvausten hinta on 375€. Kuvaukset tulee maksaa kokonaisuudessaan ennen kuvauspäivää, meillä on myös osamaksumahdollisuus.

Koevedoksia otetaan n. 30-50kpl, joista asiakas saa valita mieluisensa kaksi kappaletta, joista tehdään lopulliset vedokset ja asiakas saa ne itselleen digitaalisessa muodossa. Kuvia saa ostaa lisähintaan 60€kpl tai neljä kappaletta 200€.

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostitse photoramainfo@gmail.com.
Kuvausajan peruuttamiset vain lääkärintodistuksella tai force majeuren sattuessa!

Kuvauspäivän aikana tarjoamme myös asiakkaillemme hieman kuplivaa sekä herkkuja!
Aiempaa tuotantoamme ja lisää meistä voitte katsastaa nettisivuiltamme: www.photorama.fi